Find bedste Vægskab blandt 763 Produkter, 12 Brands og 29 Forhandlere her på Vægskab.dk

Bedste vidaXL Vægskab: Se top 12

(Opdateret juni 2023)

Du er landet på Vægskab.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL vægskabe. Vi har udvalgt de 12 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb!

Indholdsfortegnelse

  Top 12 vidaXL vægskabe

  De 12 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

  ✅ Aktuelle tilbud på vidaXL vægskabe | ✅ Vægskab-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar op til 16,77 % 12: Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun
  • Vægskabe af massivt fyrretræ
  • Størrelse: 80x30x35 cm
  • Pladsbesparende og stilfuld opbevaring
  • Let at rengøre med fugtig klud
  • Pakken indeholder to skabe
  739,95 hos BoligGigant DK Billigste pris af 2 forhandlere

  Detaljeret gennemgang af de 12 bedste vidaXL vægskabe

  Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL vægskabe som du kan finde lige nu.

  1: Vægskab 50x31x60 cm spånplade grå højglans

  Hvorfor vælge Vægskab 50x31x60 cm spånplade grå højglans?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også en låge, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Grå højglansMateriale: Konstrueret træProduktmål: 50 x 31 x 60 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  2: Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  Hvorfor vælge Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade sonoma-eg?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også en låge, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Sonoma-egMateriale: Konstrueret træProduktmål: 39,5 x 31 x 60 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  3: Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid højglans

  Hvorfor vælge Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid højglans?

  Vil du gerne give dine tomme vægge et stilfuldt præg eller skabe mere opbevaringsplads i hjemmet? Så er disse væghængte skuffer lige noget for dig! Denne væghængte hylde med 2 skuffer er en ideel opbevaringsløsning til ethvert hjem. Den alsidige skuffe kan bruges i gangen til opbevaring af nøgler, i stuen til fremvisning af billeder og pyntegenstande, eller under et spejl som et makeupområde. Denne svævehylde er fremstillet af konstrueret træ i høj kvalitet, så den er bygget til at holde. Vægskabet er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Hvid højglansMål: 60 x 26 x 18,5 cm (B x D x H)Materiale: Konstrueret træMed to skufferVæghængt designBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  4: Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade hvid højglans

  Hvorfor vælge Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade hvid højglans?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har én hylde, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også en flip up-låge, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Hvid højglansMateriale: Konstrueret træProduktmål: 60 x 31 x 40 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  5: Vægskab 60x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  Hvorfor vælge Vægskab 60x31x60 cm spånplade sonoma-eg?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dine personlige ejendele. Opbevaringsskabet er holdbart og funktionelt og vil holde dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, hvilket giver tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder og andet køkkenudstyr. Det har to låger, som holder tingene i skabet rene og støvfri. Dette skab er desuden nemt at rengøre med en fugtig klud. Farve: Sonoma-egMateriale: SpånpladeProduktmål: 60 x 31 x 60 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt.

  6: Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sort

  Hvorfor vælge Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sort?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har én hylde, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også en flip up-låge, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: SortMateriale: Konstrueret træProduktmål: 60 x 31 x 40 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  7: Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade sort

  Hvorfor vælge Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade sort?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også en låge, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: SortMateriale: Konstrueret træProduktmål: 39,5 x 31 x 60 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  8: Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  Hvorfor vælge Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ gyldenbrun?

  Disse vægskabe er et dekorativt og praktisk supplement til din boligindretning. Du kan også bruge dem som tv-skabe. Disse væghængte skabe er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem robuste og langtidsholdbare. Vægenhederne er det ideelle sted, hvor du kan placere bøger, samleobjekter, pyntegenstande og meget andet. De transformerer en tom væg til et sandt blikfang. Svæveskabene er lette at rengøre med en fugtig klud. Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt.Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 30 x 30 x 100 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaADVARSEL: For at undgå, at produktet vælter, skal det anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr.Pakken indeholder:2 x vægskab Legal Documents:Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes her

  9: Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid

  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid

  Hvorfor vælge Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid?

  Dette vægskab med glaslåger har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dine personlige ejendele. Opbevaringsskabet er holdbart og funktionelt og vil holde dit køkken mere organiseret. Skabet har to hyl

  10: Vægskab 80x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  Hvorfor vælge Vægskab 80x31x60 cm spånplade sonoma-eg?

  Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også to låger, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Sonoma-egMateriale: Konstrueret træProduktmål: 80 x 31 x 60 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

  11: Vægskabe 2 stk. 37x37x37cm spånplade grå højglans

  Hvorfor vælge Vægskabe 2 stk. 37x37x37cm spånplade grå højglans?

  Dette vægskab kan nemt fastgøres til væggen, og det er et dekorativt og praktisk supplement til din boligindretning. Dette væghængte skab er fremstillet af konstrueret træ, hvilket gør det robust, slidstærkt og langtidsholdbart. Vægskabet er det ideelle sted, hvor du kan placere bøger, samleobjekter, pyntegenstande mv. Det omdanner en tom væg til et sandt blikfang. Det væghængte skab er desuden let at rengøre med en fugtig klud.Farve: Grå højglansMateriale: Konstrueret træMål: 37 x 37 x 37 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaBemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.Pakken indeholder:2 x vægskab

  12: Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  Priser og varianter

  • Vægskabe af massivt fyrretræ
  • Størrelse: 80x30x35 cm
  • Pladsbesparende og stilfuld opbevaring
  • Let at rengøre med fugtig klud
  • Pakken indeholder to skabe

  Hvorfor vælge Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun?

  Dette sæt af vægskabe er et praktisk og stilfuldt valg til din boligindretning. Hver skab er 80 cm lang, 30 cm dyb og 35 cm høj, og de er lavet af massivt fyrretræ i en smuk gyldenbrun farve. Dette gør dem til en robust og holdbar opbevaringsløsning, der vil holde i mange år fremover.

  Disse vægskabe er ideelle til opbevaring af bøger, samleobjekter, pyntegenstande og meget mere. De er også perfekte som tv-skabe, da de kan monteres på væggen og give en god visningsvinkel. Væghængte skabe er også en god måde at frigøre gulvplads på, hvilket gør dem til en pladsbesparende løsning.

  Fremstillet af massivt fyrretræ, er disse vægskabe ikke kun holdbare, men også smukke. De giver en varm, naturlig følelse til dit hjem og vil passe ind i enhver stil. De er lette at rengøre med en fugtig klud, så du kan holde dem pæne og rene.

  Bemærk venligst, at skruer og rawlplugs til montering på væggen ikke er inkluderet i pakken. Det er vigtigt at bruge de rigtige skruer og rawlplugs til dine vægge, så hvis du er usikker, bør du søge professionel rådgivning. Læs og følg instruktionerne omhyggeligt for at sikre en nem og sikker montering.

  I pakken finder du to vægskabe, der vil give dig rigelig opbevaringsplads og en smuk tilføjelse til dit hjem.

  Disse vægskabe er en dekorativ og praktisk tilføjelse til din boligindretning. Du kan også bruge dem som tv-skabe. Disse væghængte skabe er fremstillet af massivt fyrretræ, hvilket gør dem robuste, slidstærke og langtidsholdbare. Vægskabene er det ideelle sted, hvor du kan placere bøger, samleobjekter, pyntegenstande mv. De omdanner en tom væg til et sandt blikfang. De væghængte skabe er desuden lette at rengøre med en fugtig klud. Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.Farve: GyldenbrunMateriale: Massivt fyrretræMål: 80 x 30 x 35 cm (B x D x H)Montering påkrævet: JaPakken indeholder:2 x vægskab

  184 yderligere vidaXL vægskabe

  De 12 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på det bedste vægskab fra vidaXL i 2023 - men var det rigtige produkt for dig ikke blandt de vægskabe vi havde udvalgt kan du også kigge blandt disse 184 vidaXL vægskabe:

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade hvid Spar 16,93%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade hvid

  662,- 549,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,90%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ grå

  816,- 669,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 17,91%

  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  419,- 343,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade grå Spar 17,03%

  Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade grå

  335,- 277,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade grå

  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade grå

  469,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sort Spar 19,60%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sort

  541,- 434,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade sort Spar 17,87%

  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade sort

  571,- 468,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid Spar 16,88%

  Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid

  415,- 344,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade grå Spar 17,85%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade grå

  594,- 487,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade hvid Spar 18,86%

  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade hvid

  557,- 451,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 50x31x60 cm spånplade sort Spar 17,72%

  Vægskab 50x31x60 cm spånplade sort

  401,- 329,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade hvid højglans Spar 16,72%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade hvid højglans

  700,- 582,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade sonoma-eg

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade sonoma-eg

  369,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade grå Spar 16,93%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade grå

  709,- 588,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade sort højglans Spar 16,88%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade sort højglans

  741,- 615,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ grå

  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ grå

  299,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sort højglans Spar 16,81%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sort højglans

  613,- 509,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge sort Spar 16,81%

  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge sort

  506,- 420,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid Spar 19,10%

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid

  482,- 389,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 16,90%

  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  651,- 540,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ hvid Spar 16,79%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ hvid

  1001,- 832,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade sort

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade sort

  399,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,84%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ grå

  959,- 787,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid Spar 16,67%

  Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid

  606,- 504,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade betongrå Spar 16,89%

  Vægskab 39,5x31x60 cm spånplade betongrå

  557,- 462,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sonoma-eg Spar 17,03%

  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  429,- 355,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 50x31x60 cm spånplade grå Spar 16,89%

  Vægskab 50x31x60 cm spånplade grå

  468,- 388,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade betongrå Spar 19,26%

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade betongrå

  426,- 343,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade grå højglans Spar 16,96%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade grå højglans

  755,- 626,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 50x31x60 cm spånplade sort højglans Spar 19,83%

  Vægskab 50x31x60 cm spånplade sort højglans

  454,- 363,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab til badeværelset i massivt, genanvendt fyrretræ 42 x 23 x 70 cm

  Vægskab til badeværelset i massivt, genanvendt fyrretræ 42 x 23 x 70 cm

  939,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sort højglans Spar 17,15%

  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sort højglans

  321,- 265,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 60x31x60 cm spånplade sort Spar 16,65%

  Vægskab 60x31x60 cm spånplade sort

  595,- 495,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ hvid Spar 17,80%

  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ hvid

  506,- 415,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ grå Spar 16,85%

  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ grå

  487,- 404,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,78%

  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  328,- 272,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade betongrå

  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade betongrå

  599,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sort højglans Spar 17,01%

  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sort højglans

  494,- 409,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ

  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ

  479,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 17,80%

  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  753,- 618,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade sort Spar 16,75%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade sort

  639,- 531,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,83%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ grå

  707,- 580,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ Spar 16,72%

  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ

  443,- 368,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade betongrå Spar 17,88%

  Vægskab med skuffer 60 x 26 x 18,5 cm spånplade betongrå

  319,- 261,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,91%

  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  562,- 466,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ grå Spar 16,86%

  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  991,- 823,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade hvid Spar 17,08%

  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade hvid

  457,- 378,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,85%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ grå

  527,- 432,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade grå højglans Spar 16,97%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade grå højglans

  566,- 469,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ hvid Spar 17,76%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ hvid

  721,- 592,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,99%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  536,- 444,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ Spar 16,73%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ

  580,- 482,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,78%

  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ grå

  529,- 434,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade betongrå Spar 19,86%

  Væghængt skab 80x39x40 cm spånplade betongrå

  524,- 419,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sort Spar 17,28%

  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade sort

  307,- 253,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,75%

  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  436,- 362,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,71%

  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  515,- 428,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ hvid Spar 19,75%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ hvid

  947,- 759,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 60x31x60 cm spånplade betongrå Spar 17,81%

  Vægskab 60x31x60 cm spånplade betongrå

  601,- 493,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid Spar 19,56%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid

  532,- 427,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,24%

  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  389,- 321,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade sonoma-eg Spar 16,92%

  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  686,- 569,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade sort Spar 16,81%

  Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade sort

  720,- 598,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge grå Spar 16,77%

  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge grå

  382,- 317,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 37x37x37cm spånplade hvid og sonoma-eg

  Vægskabe 2 stk. 37x37x37cm spånplade hvid og sonoma-eg

  419,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x31x60 cm spånplade betongrå Spar 16,86%

  Vægskab 80x31x60 cm spånplade betongrå

  641,- 532,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 16,91%

  Vægskabe 2 stk. 80x30x35 cm massivt fyrretræ

  1112,- 923,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 17,84%

  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  1026,- 842,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,03%

  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  564,- 467,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid højglans Spar 16,81%

  Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid højglans

  601,- 499,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade grå højglans Spar 17,05%

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade grå højglans

  452,- 374,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade betongrå Spar 17,89%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade betongrå

  576,- 472,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,82%

  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  741,- 608,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ grå Spar 16,90%

  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  604,- 501,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sonoma-eg Spar 16,90%

  Køkkenskab 60x31x40 cm spånplade sonoma-eg

  450,- 373,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ sort Spar 16,84%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x40 cm massivt fyrretræ sort

  707,- 587,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 16,68%

  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ

  420,- 349,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 60x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  Vægskab. 60x30x35 cm massivt fyrretræ grå

  419,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,86%

  Vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  1133,- 941,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ Spar 16,93%

  Vægskab 30x30x40 cm massivt fyrretræ

  331,- 274,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade hvid Spar 17,03%

  Vægskab 29,5x31x60 cm spånplade hvid

  382,- 316,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid højglans Spar 16,95%

  Vægskab med skuffer 88 x 26 x 18,5 cm spånplade hvid højglans

  543,- 450,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun Spar 16,81%

  Vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun

  720,- 598,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge Spar 16,68%

  Vægskab til nøgler og smykker med spejl og kroge

  384,- 319,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 60x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun Spar 17,06%

  Vægskab. 60x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun

  440,- 364,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun

  Vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun

  349,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,93%

  Vægskab 30x30x80 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  461,- 382,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sonoma-eg Spar 17,-%

  Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade sonoma-eg

  571,- 473,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 17,05%

  Vægskab 80x30x35 cm massivt fyrretræ

  622,- 515,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ

  Vægskabe 2 stk. 30x30x60 cm massivt fyrretræ

  619,-

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,90%

  Vægskab 30x30x100 cm massivt fyrretræ grå

  587,- 481,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ Spar 17,84%

  Vægskab 30x30x60 cm massivt fyrretræ

  443,- 363,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 16,70%

  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ

  749,- 623,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ

  Vægskabe 2 stk. 30x30x100 cm massivt fyrretræ

  839,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun Spar 16,87%

  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ honningbrun

  587,- 487,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 18,67%

  Vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ

  1264,- 1027,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ Spar 16,67%

  Vægskabe 2 stk. 30x30x80 cm massivt fyrretræ

  756,- 629,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ

  Vægskabe 2 stk. 45x30x35 cm massivt fyrretræ

  589,-

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 16,73%

  Vægskab 100x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  616,- 512,95

  Billigste af 2 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ røget egetræsfinish Spar 19,86%

  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ røget egetræsfinish

  398,- 318,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,81%

  vægskabe 2 stk. 60x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  818,- 655,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ hvid Spar 19,81%

  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ hvid

  389,- 311,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ grå Spar 19,80%

  vægskabe 2 stk. 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ grå

  662,- 530,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 19,80%

  vægskab 60x30x35 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  662,- 530,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid højglans Spar 19,80%

  vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid højglans

  566,- 453,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x32,5x90 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,80%

  vægskab 34,5x32,5x90 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  384,- 307,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ røget egetræsfinish Spar 19,79%

  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ røget egetræsfinish

  445,- 356,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x30x30 cm massivt fyrretræ hvid Spar 19,77%

  vægskabe 2 stk. 80x30x30 cm massivt fyrretræ hvid

  1098,- 880,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,77%

  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  1098,- 880,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ sort Spar 19,77%

  vægskabe 2 stk. 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ sort

  774,- 620,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid højglans Spar 19,76%

  vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid højglans

  653,- 523,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 19,74%

  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ hvid højglans

  1150,- 922,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 100x36,5x35 cm konstrueret træ sort Spar 19,74%

  vægskab 100x36,5x35 cm konstrueret træ sort

  588,- 471,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 39,5x31x60 cm konstrueret træ hvid Spar 19,72%

  vægskab 39,5x31x60 cm konstrueret træ hvid

  487,- 390,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ hvid Spar 19,71%

  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ hvid

  1035,- 830,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x30 cm massivt fyrretræ grå Spar 19,70%

  vægskab 60x30x30 cm massivt fyrretræ grå

  650,- 521,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,70%

  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  452,- 362,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 35x34x90 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,69%

  vægskab 35x34x90 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  503,- 403,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ sort Spar 19,68%

  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ sort

  417,- 334,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ grå Spar 19,68%

  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ grå

  417,- 334,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x34x90 cm grå sonoma-eg Spar 19,65%

  vægskab 34,5x34x90 cm grå sonoma-eg

  499,- 400,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 100x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,63%

  vægskab 100x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  581,- 466,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 19,63%

  vægskab 60x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  576,- 462,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,62%

  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  408,- 327,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x34x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 19,45%

  vægskab 34,5x34x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  571,- 459,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ røget egetræ Spar 19,40%

  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ røget egetræ

  928,- 747,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 19,39%

  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ hvid højglans

  970,- 781,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ hvid Spar 19,39%

  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ hvid

  970,- 781,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ sonoma-eg Spar 19,23%

  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ sonoma-eg

  853,- 688,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 35x34x90 cm konstrueret træ betongrå Spar 19,15%

  vægskab 35x34x90 cm konstrueret træ betongrå

  580,- 468,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 80x39x40 cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 19,12%

  vægskab 80x39x40 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  471,- 380,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 19,11%

  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ hvid højglans

  963,- 778,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x34x90 cm røget egetræsfarve Spar 19,11%

  vægskab 34,5x34x90 cm røget egetræsfarve

  602,- 486,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,05%

  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  562,- 454,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 19,05%

  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  562,- 454,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ betongrå Spar 19,04%

  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ betongrå

  1124,- 909,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ hvid Spar 19,04%

  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ hvid

  536,- 433,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 19,02%

  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  1057,- 855,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 88x26x18,5 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 18,98%

  vægskab 88x26x18,5 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  527,- 426,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 88x26x18,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 18,96%

  vægskab 88x26x18,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  496,- 401,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ hvid Spar 18,95%

  vægskabe 2 stk. 100x36,5x35 cm konstrueret træ hvid

  1140,- 923,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ betongrå Spar 18,92%

  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ betongrå

  851,- 689,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ brunt egetræ Spar 18,89%

  vægskabe 2 stk. 68x30x20 cm konstrueret træ brunt egetræ

  1117,- 905,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x31x60 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 18,89%

  vægskab 60x31x60 cm konstrueret træ hvid højglans

  588,- 476,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x26x18,5 cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 18,88%

  vægskab 60x26x18,5 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  387,- 313,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x31x70 cm konstrueret træ hvid Spar 18,87%

  vægskab 60x31x70 cm konstrueret træ hvid

  562,- 455,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 18,84%

  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ hvid højglans

  494,- 400,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 80x39x40 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 18,84%

  vægskab 80x39x40 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  478,- 387,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ sort Spar 18,76%

  vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ sort

  1290,- 1047,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x26x18,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg Spar 18,75%

  vægskab 60x26x18,5 cm konstrueret træ grå sonoma-eg

  347,- 281,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 4 stk. 60x30x30 cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 18,61%

  vægskabe 4 stk. 60x30x30 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  1220,- 992,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret Brun eg egetræsfarve Spar 18,60%

  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret Brun eg egetræsfarve

  753,- 612,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ grå Spar 18,60%

  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ grå

  753,- 612,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x30 cm massivt fyrretræ hvid Spar 18,04%

  vægskab 60x30x30 cm massivt fyrretræ hvid

  599,- 490,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x32,5x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 17,98%

  vægskab 34,5x32,5x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  384,- 314,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm røget egetræsfarve Spar 17,97%

  vægskab 69,5x34x90 cm røget egetræsfarve

  807,- 661,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 17,97%

  vægskab 80x35x36,5 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  440,- 360,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x34x90 cm hvid Spar 17,93%

  vægskab 34,5x34x90 cm hvid

  480,- 393,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 29,5x31x60 cm konstrueret træ grå Spar 17,93%

  vægskab 29,5x31x60 cm konstrueret træ grå

  307,- 251,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 40x30x35 cm massivt fyrretræ hvid Spar 17,92%

  vægskab 40x30x35 cm massivt fyrretræ hvid

  536,- 439,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ hvid Spar 17,90%

  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ hvid

  788,- 646,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm grå sonoma-eg Spar 17,88%

  vægskab 69,5x34x90 cm grå sonoma-eg

  744,- 610,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 17,88%

  vægskab 60x36,5x35 cm konstrueret træ hvid højglans

  431,- 353,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ Spar 17,87%

  vægskabe 2 stk. 60x30x35 cm massivt fyrretræ

  1019,- 836,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 17,87%

  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  655,- 537,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x32,5x90 cm sort Spar 17,87%

  vægskab 69,5x32,5x90 cm sort

  655,- 537,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 34,5x34x90 cm brun egetræsfarve Spar 17,87%

  vægskab 34,5x34x90 cm brun egetræsfarve

  487,- 399,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ hvid Spar 17,86%

  vægskabe 2 stk. 100x30x35 cm massivt fyrretræ hvid

  1350,- 1108,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x30x30 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,86%

  vægskabe 2 stk. 80x30x30 cm massivt fyrretræ grå

  1266,- 1039,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 102x30x20cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 17,85%

  vægskabe 2 stk. 102x30x20cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  1390,- 1141,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ sonoma-eg Spar 17,85%

  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ sonoma-eg

  751,- 616,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 102x30x20 cm konstrueret træ røget egetræsfarve Spar 17,85%

  vægskab 102x30x20 cm konstrueret træ røget egetræsfarve

  695,- 570,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ betongrå Spar 17,85%

  vægskab 60x30x60 cm konstrueret træ betongrå

  566,- 464,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ hvid Spar 17,85%

  vægskab. 45x30x35 cm massivt fyrretræ hvid

  426,- 349,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ hvid højglans Spar 17,84%

  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ hvid højglans

  774,- 635,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ Spar 17,84%

  vægskab 31,5x30x30 cm massivt fyrretræ

  415,- 340,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ grå Spar 17,83%

  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ grå

  1122,- 921,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ sort Spar 17,83%

  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ sort

  1122,- 921,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ gyldenbrun Spar 17,83%

  vægskabe 2 stk. 60x30x30 cm massivt fyrretræ gyldenbrun

  1105,- 907,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ hvid Spar 17,83%

  vægskabe 2 stk. 80x35x36,5 cm konstrueret træ hvid

  903,- 741,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 60x31x60 cm konstrueret træ hvid Spar 17,83%

  vægskab 60x31x60 cm konstrueret træ hvid

  578,- 474,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ betongrå Spar 17,82%

  vægskab 69,5x32,5x90 cm konstrueret træ betongrå

  769,- 631,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve Spar 17,82%

  vægskab 69,5x34x90 cm konstrueret træ brun egetræsfarve

  657,- 539,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>
  vægskab 69,5x34x90 cm sonoma-eg Spar 17,81%

  vægskab 69,5x34x90 cm sonoma-eg

  949,- 779,95

  Billigste af 1 forhandlere

  Se hos forhandler >>

  Andre mærker af vægskabe

  På vores liste her har vi samlet de vidaXL bedste vægskabe på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige vægskab til dine behov:

  Indholdsfortegnelse
  Til Top